bla bla bla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bla bla bla

Come To The Dark Side... We Have Cookies :)

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

ZAHTEVI ZA UNBAN I PRIMEDBE NA ADMINE

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Sofeltis
CS Headshot Arena Head Admin
CS Headshot Arena Head Admin

Muški Broj poruka : 234
Godina : 24
Datum upisa : 06.10.2007

ZAHTEVI ZA UNBAN I PRIMEDBE NA ADMINE Empty
PočaljiNaslov: ZAHTEVI ZA UNBAN I PRIMEDBE NA ADMINE   ZAHTEVI ZA UNBAN I PRIMEDBE NA ADMINE Icon_minitimePet Dec 21, 2007 2:01 am

Ukoliko ste banovani na HS Arena CS serveru a smatrate da niste to zasluzili ili pak zelite da se izvinite, ili mislite da se neki admin ophodio prema vama nedolicno, mozete ovde zatraziti zahtev za unban ili uputiti kritiku na rad admina:

U zahtevu za unban morate napisati sledece:

1. Vas IP ( www.cmyip.com )
2. Vas nick koji je tada bio na serveru
3. Datum i vreme
4. Napisite vase misljenje o situaciji

NAPOMENA 1: Sta god da se desilo na serveru NEMOJTE pisati nervozne i bezobrazne postove jer time necete nista resiti. Jednostavno napisite trazene podatke i vase misljenje o situaciji i javice se admini da se o tome porazgovara i da se lepo resi.

NAPOMENA 2: Ovde se trazi unban samo ako ste dobili vremenski ban za ponasanje na serveru. Ako ste banovani zbog cheat-a nece biti unban i nemojte bezveze postovati.

NAPOMENA 3: Posto admini ovde nisu debili niti deca, vec jednostavno i oni imaju fitilj, moze da se desi da pogrese i ako se ovde zalite na admina lepo postujte situaciju itd prema gore navedenim uputstvima i resice se. Zabranjeno je psovanje, vredjanje, pretnja i napadanje admina i ako se tako budete zalili samo ce vas svi "napushiti" i nista necete postici osim da se jos iznervirate i da jos se vise zaglavite na forumu i dobijete i ovde ban

Znaci bez nervoze i ljutne, ovo je samo igra ciji je cilj druzenje i zabava
Ko bude psovao i pisao nervozne zalbe, iste nece biti razmatrane

Nemojte da omalovazavate i napadate admine jer niste svesni koliko su oni posveceni pracenju situacije na serveru da bi svima bilo bolje, tako da svakako imaju pravo na gresku

hvala

Preuzeto sa KGB foruma... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
CaKo
Smor
Smor
CaKo

Muški Broj poruka : 416
Godina : 33
Datum upisa : 16.10.2007

ZAHTEVI ZA UNBAN I PRIMEDBE NA ADMINE Empty
PočaljiNaslov: Re: ZAHTEVI ZA UNBAN I PRIMEDBE NA ADMINE   ZAHTEVI ZA UNBAN I PRIMEDBE NA ADMINE Icon_minitimePet Dec 21, 2007 10:49 pm

E prichao sam sa iGGi-em on mi kazhe da me je neko banovao sa HS arene !

Kako bi mogli da mi maknete ban,i ako mozhete samo da mi kazhete shto sam sad zgrijeshio..?

85.94.106.37
c.o.o.L
Nazad na vrh Ići dole

ZAHTEVI ZA UNBAN I PRIMEDBE NA ADMINE
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» za admine
» za admine

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
bla bla bla :: Counter Strike :: Public CS Server-